[ad_1]
“گنج حمل و نقل ما Květ پنیری است با ساختار و ترکیب متفاوت از پنیرهای شیر پاستوریزه. پاستوریزاسیون نه تنها میکروارگانیسم های بد ، بلکه موجودات خوب را نیز از بین می برد. ما از شیر غیر پاستوریزه پنیر درست می کنیم و همین باعث می شود ما بی نظیر شویم. “می گوید Ferdinand Radic ، مدیر باغ گل. دستور تهیه گنج مه بیش از یک سال است که در مزرعه گرفته شده است.
این پنیر در کیک هایی با وزن سه تا پنج کیلوگرم حداقل سه ماه پیر می شود. “این یک محصول طبیعی منحصر به فرد با طعم قوی است. این پنیری است که قرن ها ساخته شده است “. خاص بودن آن در این واقعیت است که از شیر گاو غیر پاستوریزه تهیه می شود. “من فقط دو کارخانه پنیر سازی را می شناسم که پنیر غیر پاستوریزه درست می کنند. یکی نزدیک Sumperk است ، اما آنها در آنجا پنیرهای شیر گوسفندی درست می کنند. و یکی در نزدیکی برنو ، جایی که آنها پنیر گاو درست می کنند ، اما فقط پنیر تازه. اما من نمی دانم کسی شیر گاو غیر پاستوریزه را در اینجا درست می کند و اجازه می دهد تا آنها رسیده شود. پنیرهای خارج از کشور را برای رسیدن به اینجا می آورند. به عنوان مثال ، از اتریش ، “رادیک توضیح می دهد. مردم گنج ماه مه را با پنیرهای سوئیس ، اتریش از مناطق کوهستانی و کوهپایه ای مقایسه می کنند.
علاقه زیادی به پنیر جدید Květná وجود دارد ، مردم از دور در مزرعه به آن می روند. “من وقتی تعجب می کنم خیلی به او علاقه مندم. رادیچ افزود: “مردم به اینجا می آیند ، آنها به او علاقه مند هستند و ما پاسخ خوبی داریم.” Květenskok poklad در کویتنا در مزرعه ، در یک مغازه کنار جاده یا در مغازه های منتخب در Polička و Svitavy فروخته می شود.
[ad_2]