Add your content here
Add your content here

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی

قلعه سوویانوف بوی غذاهای قدیمی از قرن 18 را می دهد

[ad_1]

“در آشپزخانه تاریخی قلعه ، پرشتی فون بلادن طبق دستور العمل های آن دوره غذاهای معمولی قرن 18 و 19 را آماده می کند. بازدیدکنندگان آنچه را که در گذشته می خوردند امتحان می کنند و تفاوت های آنها را نسبت به امروز درک خواهند کرد. “

شوره فون بلادن خانمهایی از ملادوشوف هستند که گاهی بازدیدکنندگان را با رقص ، کلمات سرگرم می کنند و این بار خود را در نقش میزبان نشان می دهند. داگمار موراتسوا در مورد منو توضیح داد: “به عنوان مثال ، ما کوفته های سیب زمینی را با گوشت دودی ، کلم ، کتلت یا سیب زمینی با خامه ترش می پزیم.” همچنین غذاهای لذیذی مانند پیراشکی ، رول هونزا یا مافین کدو تنبل وجود خواهد داشت. طعم غذاهای عتیقه بخشی از زنجیره گردشگری A. در ماه اکتبر ، قلعه Svoyanov همه روزه ، به جز دوشنبه ، از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر باز است.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *