سایت خبری قاصدک

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی

قلعه سوویانوف بوی غذاهای قدیمی از قرن 18 را می دهد

[ad_1]

“در آشپزخانه تاریخی قلعه ، پرشتی فون بلادن طبق دستور العمل های آن دوره غذاهای معمولی قرن 18 و 19 را آماده می کند. بازدیدکنندگان آنچه را که در گذشته می خوردند امتحان می کنند و تفاوت های آنها را نسبت به امروز درک خواهند کرد. “

شوره فون بلادن خانمهایی از ملادوشوف هستند که گاهی بازدیدکنندگان را با رقص ، کلمات سرگرم می کنند و این بار خود را در نقش میزبان نشان می دهند. داگمار موراتسوا در مورد منو توضیح داد: “به عنوان مثال ، ما کوفته های سیب زمینی را با گوشت دودی ، کلم ، کتلت یا سیب زمینی با خامه ترش می پزیم.” همچنین غذاهای لذیذی مانند پیراشکی ، رول هونزا یا مافین کدو تنبل وجود خواهد داشت. طعم غذاهای عتیقه بخشی از زنجیره گردشگری A. در ماه اکتبر ، قلعه Svoyanov همه روزه ، به جز دوشنبه ، از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر باز است.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *