سایت خبری قاصدک

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی

این کوچکترین مزرعه ارگانیک منطقه است

[ad_1]

منطقه پردوبیس نیز دارای شرایط مطلوبی برای تأسیسات خاک است. سرانه حدود 52/0 هکتار از اراضی کشاورزی. مقدار متوسط ​​این کشور 0.39 هکتار است. با این حال ، در کشاورزی ارگانیک تقریبا 17000 هکتار ، این منطقه فقط 195 مزرعه ارگانیک را اداره می کند.

توسعه کشاورزی ارگانیک

آندره هرابالاوا از سازمان غیرانتفاعی Bioinstitut گفت: “اولین سازمان معتبر ، KEZ ، در منطقه پردوبیس تاسیس شد و در Chrudim واقع شده است ، كه از سال 1999 كنترل و صدور گواهینامه کشاورزی و تولید ارگانیك را انجام می دهد.”

با این حال ، این بدان معنا نیست که کشاورزی ارگانیک به هیچ وجه در منطقه توسعه نمی یابد.

در پانزده سال گذشته ، تعداد مزارع ارگانیک تقریباً 7 برابر افزایش یافته است ، از 29 اولیه به 195 مورد امروز. با این حال ، تنها هفت درصد از زمین های کشاورزی از نظر زیست محیطی استفاده می شود. بیشترین مدیریت زمین و مزرعه زیست محیطی در منطقه Orlické Ústí از نظر زیست محیطی است.

آنها فقط از حداقل زمین عرب استفاده می کنند

حدود یک چهارم مراتع و مراتع و تقریباً یک پنجم باغها در کشاورزی ارگانیک استفاده می شود. برعکس ، زمین های قابل کشت در حال حاضر تنها حداقل ، کمتر از دو درصد از کل مساحت است. دامپروری شدید ، به ویژه خوک ها و پرندگان ، غالب است. طیور ارگانیک در منطقه پردوبیس موفق ترین است. این سهم بیش از یک دهم از مجموع حدود 50 هزار پرنده پرورش یافته ارگانیک در جمهوری چک است.

این منطقه به ویژه برای فرآوری مزرعه از پتانسیل زیادی برخوردار است. تاکنون فقط پنج مزرعه وجود دارد که در محل تولید غذای ارگانیک تولید می کنند. این شامل تولید کننده مجاز قارچ Jiří Václavík ، Ranch Bělečko Agro ، Bio & Ceeport ، کشاورزان ارگانیک Jaroslav Čada از Statek u Čadů و Jitka Píchová از مزرعه Kozozel است.

وی افزود: كشاورزان محلی معمولاً هزینه این واقعیت را پرداخت می كردند كه ما سبزیجات ارزان قیمت را از خارج وارد می كردیم ، بنابراین مزارع سرمه و گل كلم از مدتها قبل با مزارع ذرت و كلزا جایگزین شده است. تصمیم گرفتم جور دیگری این کار را انجام دهم. من از كودكی بر اساس والدین والدینم شروع كردم و وقتی فهمیدم كه او به سبزیجات خانگی من علاقه مند است ، خودش را به درون آن پرتاب كرد “، گفت جیتكا پیچووا.

انستیتوی زیست به دنبال آگاهی از کشاورزی ارگانیک ، به ویژه در میان دانشجویان رشته علوم پخت و پز است. هماهنگ کننده پروژه “Bio” در منطقه مارتینا اوپوچنسکا افزود: “دانش آموزان می توانند با کارهای مزرعه زیست محیطی در مجاورت خود آشنا شوند و درک کنند که غذای واقعی از کجا و چگونه ایجاد می شود.”



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *